Tercer Sector

Economia Sensible, el teu aliat en consultoria per al tercer sector

consultoria per tercer sector

 

La crisi dels darrers anys ha transformat la societat i els models de gestió empresarial que han evolucionat cap a una economia més social, amb formes d’organització transversal. A Economia Sensible oferim serveis de consultoria per al tercer sector i som sensibles a les necessitats de les noves estructures d’organització. Assessorem en la creació i desenvolupament de:

  • Cooperatives: ajudem les cooperatives a definir els seus objectius i estratègia, a elaborar els seus estatuts i a constituir-se legalment. A més, oferim assessorament en matèria laboral, fiscal i comptable.
  • Fundacions: acompanyem a les fundacions en el seu procés de creació i desenvolupament, des de la definició dels seus objectius fins a l'elaboració del seu pla estratègic. També oferim assessorament en matèria legal, fiscal i comptable.
  • Associacions: donem suport a les associacions en el seu dia a dia, oferint assessorament en matèria legal, fiscal, comptable, de gestió i de comunicació.

Economia Sensible, consultoria especialitzada en tercer sector, us acompanyarà i guiarà en tots els processos per a: l'optimització de la presa de decisions col·lectives, la gestió eficaç dels recursos financers, l'assessorament en estratègies de captació de fons, la transparència en la gestió i la creació d'estratègies de responsabilitat social corporativa.

Mitjançant un enfocament especialitzat i un coneixement profund de les dinàmiques, ajudem  les entitats a aconseguir els seus objectius amb èxit, contribuint al benestar social i al progrés col·lectiu.

Si desitgeu més informació sobre els nostres serveis de consultoria per tercer sector, podeu  posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a info@economiasensible.com, trucant al 972 18 32 37 o fent servir el xat integrat al nostre lloc web.

Sol·licita informació

  • consultoria per tercer sector