Economia Sensible

dsc-1253.jpg

 

ECONOMIA SENSIBLE som un equip d'economistes, advocats i altres professionals amb una àmplia experiència en l'assessorament a empreses i entitats.

Creiem en una economia diferent, integral i més intel·ligent, capaç d’assolir els reptes actuals i de futur. El nostre propòsit és acompanyar-te en la gestió eficient i professional de la teva empresa o entitat.

T’oferim un servei honest, confidencial i personalitzat. Les nostres àrees d’especialització es desenvolupen en l’àmbit de la consultoria d'empreses i entitats, la consultoria de recursos humans, l'emprenedoria i el tercer sector, la comptabilitat i l'adaptació de les organitzacions a la llei de protecció de dades de caràcter personal.

Si vols emprendre el teu propi projecte o necessites un canvi o millora en la gestió de la teva empresa o entitat, vine o contacta’ns sense cap tipus de compromís, estarem encantats d’atendre’t.

Ens trobaràs al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, al carrer Pic de Peguera número 11, Edifici Giroemprèn.